Luister
muziek
10 Oktober 2024 17:30
Deel dit artikel:

Week van de Toegankelijkheid 2024

HEEZE-LEENDE - De Week van de Toegankelijkheid 2024 is succesvol afgesloten! Tijdens deze speciale week heeft de gemeente niet alleen de aandacht gevestigd op de noodzaak van toegankelijkheid, maar hebben ze ook verschillende bedrijven in onze gemeente erkend voor hun inspanningen. Ze zijn blij te kunnen melden dat we toegankelijkheidsstickers hebben uitgereikt aan vier lokale bedrijven die zich inzetten voor een inclusieve samenleving.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
  • Beeld - Gemeente Heeze-Leende
Advertentie

Bedrijven die zich onderscheiden
De volgende bedrijven hebben de toegankelijkheidsstickers ontvangen:

  • Bunt Exceptional Solutions in Leende
  • Metaal Constructiebedrijf van Lierop in Heeze
  • Riestenblik Recreatie
  • Inspiratiepunt De Groote Heide

Nieuwe ambassadeurs verwelkomd
Naast de uitreiking van de toegankelijkheidsstickers hebben we ook nieuwe ambassadeurs verwelkomd die zich zullen inzetten voor de bevordering van toegankelijkheid in onze gemeente. Deze ambassadeurs spelen een cruciale rol in het creëren van bewustzijn en het stimuleren van inclusiviteit binnen hun netwerken.

Samen op weg naar inclusie
Met de inzet van deze bedrijven en ambassadeurs werken we samen aan een inclusieve gemeente waar iedereen kan deelnemen aan de samenleving. Toegankelijkheid is niet alleen een kwestie van voorzieningen; het is een mindset die we met elkaar moeten delen.

De gemeente kijkt uit naar een toekomst waarin ze gezamenlijk blijven werken aan het verbeteren van de toegankelijkheid en het bevorderen van inclusiviteit voor alle inwoners van onze gemeente!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug