Luister
muziek
6 augustus 2020 - 07:30
Deel dit artikel:

E-Herkenning: regel het nu!

HEEZE-LEENDE - Als ondernemer, vereniging of organisatie moet u vaak zaken regelen met de overheid, gemeente en bedrijven. Bijvoorbeeld voor het aanvragen van een subsidie, een vergunning of verzekering. Met e-Herkenning logt u veilig in om online uw zaken te regelen. Op die manier weten organisaties zeker wie u zegt dat u bent én dat u mag doen wat u wilt doen.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Toekomstig verplicht
Met de komst van de wet Digitale Overheid stelt de Rijksoverheid het gebruik van eHerkenning verplicht voor overheidsorganisaties. Daarnaast vragen steeds meer (overheids)organisaties om in te loggen met eHerkenning, ook de gemeente. Zorg er daarom voor dat uw organisatie voorbereid is en over een inlogmiddel beschikt.

Voorbereiden
Een inlogmiddel vraagt u aan bij één van de erkende eHerkenningsleveranciers. Niet alle informatie die u moet uitwisselen hoeft even sterk beveiligd te worden. Met eHerkenning op niveau EH3 of EH4 regelt u nu al uw online zaken met alle ruim 400 aangesloten organisaties. eHerkenning is persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan anderen. Alle informatie over het aanvragen van eHerkenning vindt u op www.eherkenning.nl.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug