Luister
muziek
7 augustus 2020 - 12:17
Deel dit artikel:

Informatiebijeenkomst stil asfalt Muggenberg Heeze

HEEZE - De gemeente gaat de Muggenberg vanaf de Randweg tot aan het spoor in Heeze van stil asfalt voorzien. Dit doet ze omdat er meer verkeer over de Muggenberg komt nu de Randweg klaar is. Ook past de gemeente het fietspad aan. Het fietspad wordt verbreed waar mogelijk. De oversteekplaatsen richt de gemeente meteen veiliger in.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Informatiebijeenkomsten
Op 27 augustus organiseert de gemeente een informatiemiddag en -avond. Tijdens deze bijeenkomsten legt ze de werkzaamheden uit. De aannemer die de werkzaamheden gaat uitvoeren stelt zich voor. Ook is er informatie te vinden over de planning, de omleidingsroute en de praktische zaken. Dit gebeurt in de vorm van een inloopbijeenkomst, waarbij bezoekers langs diverse tafels kunnen lopen om de tekeningen te bekijken en vragen te stellen.

Belangstellenden zijn van harte welkom op donderdag 27 augustus in dorpshuis ’t Perron, Schoolstraat 48 in Heeze. Omdat we anderhalve meter afstand tot elkaar moeten houden, vraagt de gemeente om u vooraf aan te melden voor één van de volgende tijdblokken:

· Van 16.00 tot 17.00 uur
· Van 17.00 tot 18.00 uur
· Van 19.00 tot 20.00 uur

Aanmelden
U kunt het tijdstip waarop u graag wilt komen, doorgeven aan n.romanova@heeze-leende.nl. Mocht het in een tijdblok te druk worden, dan vraagt de gemeente u vriendelijk om voor een ander tijdblok te kiezen of om even te wachten totdat een aantal mensen de ruimte heeft verlaten.

Meer informatie
Mocht u vanwege vakantie niet aanwezig kunnen zijn op 27 augustus, dan kunt u na de bijeenkomsten op 27 augustus de tekening van de werkzaamheden opzoeken op de website van de gemeente (www.heeze-leende.nl/muggenberg). Ook staat daar dan een mailadres en een telefoonnummer bij waar u terecht kunt met uw vragen. 

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug