Luister
muziek
15 september 2020 - 15:30
Deel dit artikel:

Wilt u meedoen met ZOEMveiligthuis?

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

HEEZE-LEENDE - De projectgroep ZOEM (Zelfstandig Onbezorgd En Mobiel met je smartphone) Heeze-Leende helpt u om u thuis veiliger te voelen. Wilt u op uw smartphone kunnen zien wie er aan de deur staat als er gebeld wordt? U kunt nu een vergoeding aanvragen voor de installatiekosten van een camera.

U kunt nog meedoen met dit project!
Wethouder Jan de Bruijn gaf in maart vorig jaar in Leenderstrijp aan dat de gemeente blij is met dit project. Zowel de burgemeester, die over veiligheid in Heeze-Leende gaat, als wethouder De Bruijn willen de pilot met bewakingscamera’s aan huis, financieel ondersteunen.

Leenderstrijp beet de spits af. Daar werden de eerste camera’s geplaatst. In Leende zijn inmiddels ook camera’s via ZOEMveiligthuis opgehangen. In Heeze zijn via ZOEMveiligthuis nog geen camera’s geplaatst. Maar wij denken dat ook hier zeker belangstelling kan zijn.

Vergoeding installatiekosten
De vergoeding die u krijgt is voor het laten installeren van de camera. Het gaat om een bedrag van minimaal € 50,- en maximaal € 150,-. De apparatuur/ camera moet u zelf betalen.

Heeft u een vraag of wilt u graag meedoen?
Neem dan contact op met Cintha Bax 06-20418416 van ZOEM. ZOEM werkt nauw samen met Jan Rutten van MijnVeiligHuis een erkend installateur van camera’s en andere beveiligingsapparatuur.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug