Luister
muziek
12 november 2020 - 14:00
Deel dit artikel:

Praat mee over aardgasvrij wonen

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

HEEZE-LEENDE - Het klimaat verandert, grondstoffen worden schaarser, de biodiversiteit loopt terug en wij hebben te maken met extreem weer. De gevolgen zijn voor iedereen voelbaar. Daarom wil gemeente Heeze-Leende samenwerken aan het verbeteren en verduurzamen van de leefomgeving in Heeze-Leende!

Een belangrijk onderwerp is aardgasvrij wonen in 2050. Dat lijkt misschien nog ver weg, maar we moeten nu al stappen zetten om dit doel te halen. Om te horen wat uw gedachten en ideeën zijn, willen we op tijd met u in gesprek over toekomstige plannen.

Door de corona-maatregelen is het niet mogelijk om fysieke bijeenkomsten te organiseren. Toch nodigen we u graag alsnog uit om online mee te denken en te praten, tijdens een webinar op één van de volgende datums:

- Maandag 16 november 2020 van 19.30 – 21.00 uur

- Donderdag 26 november 2020 van 19.30 – 21.00 uur

Aardgasvrij wonen in 2050
In de meeste huishoudens is aardgas nu nog een vanzelfsprekende keuze voor verwarmen en koken. Maar dat gaat de komende 30 jaar veranderen. Niet in één keer, maar geleidelijk en gefaseerd. Per buurt wordt bekeken welke duurzame alternatieven van aardgas beschikbaar zijn en of die passen bij de buurt. Iedere gemeente, dus ook Heeze-Leende, beschrijft dat in een ‘Transitievisie Warmte’. Tijdens het webinar leggen we uit wat deze ‘warmte transitie’ inhoudt en kunt u vragen stellen en aandachtspunten aan ons meegeven voor deze transitie. De visie moet uiteindelijk in 2021 klaar zijn.

Wilt u het webinar bijwonen?
We willen iedereen van harte uitnodigen om één van de webinars bij te wonen. Meld u aan via m.hendrikx@heeze-leende.nl. Op de dag van het webinar, ontvangt u een mail waarin precies staat hoe u kunt deelnemen.

Aan het begin van het webinar geven we tekst en uitleg, inclusief een aantal spelregels over het gebruik van de online omgeving. Als de presentator het woord heeft, kunt u uw vragen in de chat stellen. Na afloop van de presentaties beantwoorden we zoveel mogelijk vragen. Lukt het niet om alle vragen te beantwoorden, dan plaatsen we de vragen en antwoorden op een later moment op onze website.

Opname webinar
Het webinar wordt opgenomen. Dus als u verhinderd bent, dan kunt de bijeenkomst later terugkijken en -luisteren. Wij hopen u op één van de datums welkom te heten en kijken uit naar een vruchtbare bijeenkomst. Meer weten? Neem contact op met Michiel Hendrikx, Beleidsadviseur Milieu, m.hendrikx@heeze-leende.nl.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug