Luister
Live
21 november 2020 - 12:30
Deel dit artikel:

Op zoek naar een sociale huurwoning? Schrijf je in op Wooniezie.nl

heeze-leende24 / Thijs Verleg

HEEZE-LEENDE- Via Wooniezie kunt u het aanbod van sociale huurwoningen in de regio bekijken. Het is van belang dat u zich inschrijft als woningzoekende via Wooniezie omdat naast urgentie ook inschrijftijd van invloed is op de toewijzing van een huurwoning.

Namens Woningcorporatie woCom en Bewonersraad de Pan attenderen wij u graag op het volgende. Gezien het tekort aan woningen en de regels om in aanmerking te komen voor een sociale huurwoning is het van belang dat belangstellenden zich tijdig inschrijven bij Wooniezie. Op www.wooniezie.nl vindt u het aanbod van sociale huurwoningen in de regio. Meer informatie en uitleg over Wooniezie kunt u vinden op de website van bewonersraad de Pan https://bewonersraad-depan.nl.

Over Wooniezie.nl
Wooniezie is een online platform voor het vinden en aanbieden van sociale huurwoningen. Het aanbod bestrijkt een groot gebied van Zuidoost Brabant, niet alleen Heeze-Leende. Aan het einde van dit jaar zullen hier waarschijnlijk zelfs dertien corporaties bij aangesloten zijn. Omdat de inschrijftijd belangrijk is bij het verdelen van de beschikbare woningen, raden wij belangstellenden aan, ook jeugdigen vanaf 18 jaar, om tijdig in te schrijven. Inschrijving is kosteloos. Pas wanneer u een woning krijgt toegewezen worden er inschrijfkosten verrekend.

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug