Luister
muziek
10 februari 2021 - 12:00
Deel dit artikel:

Denk mee over het Groenstructuurplan Heeze-Leende

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

HEEZE-LEENDE - Het groenstructuurplan is een plan waarin we de uitgangspunten voor de groenvoorziening, dus beplanting binnen de bebouwde kom, vastleggen voor de komende 10 jaar. Om als gemeente het nieuwe plan vorm te kunnen geven vragen we u om uw mening. Bezoek de projectwebsite en vul de vragenlijst in!

Ga naar de projectwebsite

Een nieuwe toekomstbestendige groenstructuur
Het huidige groenstructuurplan is aan vervanging toe. Sinds dit plan hebben veel nieuwe ontwikkelingen plaatsgevonden op het gebied van milieu, duurzaamheid en wetgeving. We hebben daarom de handen ineengeslagen met idverde Advies om een nieuw groenstructuurplan te maken. Een plan dat rekening houdt met nieuwe ontwikkelingen en ambities. Zoals de toenemende aandacht voor biodiversiteit en klimaatverandering.

Beplanting beschermt bijvoorbeeld ook tegen wateroverlast en hitte. Daarnaast willen we ook dat het plan aansluit bij de behoefte van onze inwoners. Daarom vragen we u door middel van een speciale website en vragenlijst om uw mening, zodat we gezamenlijk de kwaliteit van het groen in Heeze-Leende kunnen behouden en verbeteren.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug