Luister
muziek
31 maart 2021 - 10:00
Deel dit artikel:

Vergadering Adviescommissie bezwaarschriften A2-gemeenten 6 april

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

HEEZE-LEENDE - Op dinsdag 6 april 2021 komt de Adviescommissie voor de bezwaarschriften A2-Gemeenten in het gemeentehuis van Heeze-Leende aan de Jan Deckersstraat 2 in Heeze-Leende bij elkaar in een openbare hoorzitting.

Agenda
19.00 uur: Behandeling van het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van Heeze-Leende. Besloten werd tot het opleggen van lasten onder dwangsom. Het betreft het strijdig gebruik met het bestemmingsplan van de percelen kadastraal bekend, gemeente Leende, sectie G, nummers 671, 751 en 753 en het bouwen en in stand houden van een overkapping, het plaatsen van diverse containers op het perceel gemeente Leende sectie G nummer 751 en het bouwen en in stand houden van een toegangspoort op het perceel met nummer 753.

19.40 uur: Behandeling van het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van Cranendonck. Besloten werd tot het opleggen van een last onder dwangsom wegens strijdig gebruik met het bestemmingsplan op het perceel aan de Rector van Nestestraat 188 in Budel-Dorplein.

21.00 uur: Behandeling van de bezwaarschriften gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van Valkenswaard. Besloten werd tot het verlenen van een aangevraagde omgevingsvergunning voor het tijdelijk bouwen van een opslagloods, hekwerk met een poort, plaatsen van 2 vlaggenmasten, aanleggen activiteit t.b.v. opslag en bedrijfsvoering. Het project is gelegen op het perceel Dommelseweg 198 in Valkenswaard.

Zitting bijwonen
Er zijn maatregelen getroffen om de verdere verspreiding van Covid-19 te voorkomen. In dit verband vragen wij u om contact op te nemen met het secretariaat van de Adviescommissie voor de bezwaarschriften A2-Gemeenten op telefoonnummer 040-2241568, als u van plan bent als toehoorder de zitting bij te wonen.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug