Luister
Live
8 oktober 2021 - 19:00
Deel dit artikel:

Afscheid griffier Tjarda Borsboom

HEEZE-LEENDE - Op donderdag 30 september heeft de gemeenteraad afscheid genomen van de griffier, mevrouw Tjarda Borsboom. Mevrouw Borsboom heeft om gezondheidsredenen haar werkzaamheden voor de gemeente Heeze-Leende moeten beëindigen. In zijn toespraak sprak burgemeester Paul Verhoeven over de bijzondere staat van dienst van mevrouw Borsboom voor de gemeente Heeze-Leende vanaf 2009. “U heeft ons, en onze gemeenteraad in het bijzonder, veel gebracht” sprak burgemeester Verhoeven. Hij noemde hierbij onder andere de implementatie van de raadswerkgroepen en de inmiddels traditionele jaarlijkse Heidagen van de gemeenteraad, waarbij de raad een vrijdag en zaterdag met elkaar in conclaaf gaat.

heeze-leende24 / Thijs Verleg

Namens de werkgeverscommissie van de gemeenteraad sprak Robert Groenewoud zijn waardering en dank uit naar mw. Borsboom. “Wij hadden aan jou een fantastisch goede griffier. Wij konden je in vertrouwen nemen en werden voorzien van zeer goede adviezen”. Namens de gemeente kreeg mevrouw Borsboom een horloge aangeboden, en van de diverse fracties was er voor haar nog een leuke attentie.

De functie van griffier wordt op dit moment waargenomen door de heer Paul Hertog en voor de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 wordt er een nieuwe griffier voorgedragen.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug