Luister
Live
30 december 2021 - 16:00
Deel dit artikel:

Extra boostervaccinaties huisartsenpraktijk Van Otterdijk in Heeze

heeze-leende24
  / Thijs Verleg

HEEZE - Op maandag 3 januari 2022 gaat huisartstenpraktijk Van Otterdijk de resterende boosterprikken spuiten. Patiënten van de praktijk kunnen een afspraak maken voor de boostervaccinatie door te bellen naar 040 226 18 27.

Er is maar een beperkt aantal spuiten beschikbaar. Als de voorraad op is, stopt de vaccinatie. Er wordt vanaf 16.00 uur gevaccineerd in de huisartsenpraktijk (Strabrecht 18, Heeze).

Patiënten die korter dan 3 maanden geleden corona hebben gehad of hun laatste coronavaccinatie hebben gekregen, mogen op 3 januari niet gevaccineerd worden.

Aandachtspunten
- Als u patiënt bent bij de praktijk, kunt u een afspraak voor de boostervaccinatie maken door te bellen naar 040 226 18 27.
- Neem uw identiteitsbewijs mee naar de vaccinatieafspraak.
- Vul voorafgaand aan de afspraak de vragenlijst over uw gezondheid in en neem deze geprint mee.
- De prik komt in de bovenarm. Het is daarom praktisch om makkelijke kleren aan te trekken.
- Kom te voet of met de fiets naar de afspraak.
- Na de prik wordt geadviseerd om 15 minuten te wachten. Voor de minder mobiele mensen zijn er zitplaatsen op afstand beschikbaar. Mobiele mensen wordt gevraagd om buiten op afstand van elkaar te wachten.
- Bij klachten die horen bij een corona-infectie (zoals koorts, hoesten, snotteren): kom niet naar de vaccinatieafspraak!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug