Luister
muziek
19 juni 2022 - 15:00
Deel dit artikel:

Reuring in de Buurt, bijdrage van Oranje Fonds mogelijk

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

HEEZE-LEENDE - Lockdowns, 1,5 meter afstand houden, gesloten buurthuizen, activiteiten die niet doorgingen, beperkt bezoek ontvangen. De afgelopen twee jaar was elkaar ontmoeten niet vanzelfsprekend.

Hierdoor verdween er veel gezelligheid in buurten en is het onderlinge contact tussen buurtbewoners én tussen buurtorganisaties verwaterd. Hoogste tijd om elkaar weer op te zoeken en weer wat reuring in buurten te organiseren!

Vanaf nu kun je een aanvraag doen!
In 2022 wil het Oranje Fonds écht een boost geven aan (opnieuw) kennismaken in de buurt. Want buurten doen ertoe! Dat gebeurt met ‘Reuring in de buurt’. Events om buurten weer in beweging te krijgen kunnen hiervoor vanaf nu tot 15 september een aanvraag indienen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan wijkfestivals met activiteiten op meerdere plekken of een theaterproductie op locatie voor en door buurtbewoners.

Aanvragen
Wil je weten of jouw plan in aanmerking komt voor een bijdrage? Kijk voor de criteria op www.oranjefonds.nl onder ‘geld aanvragen’ > reuring in de buurt. Je kan ook met een van de adviseurs mailen of bellen via reuring@oranjefonds.nl of 030 656 45 24.

De aanmeldperiode voor de tender is vanaf nu tot 15 september 2022. Een aanvraag indienen kan alleen via Mijn.OranjeFonds.nl

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug