Luister
muziek
30 september 2022 - 15:00
Deel dit artikel:

Geheugenhuis organiseert diverse activiteiten

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

HEEZE-LEENDE - Heeft u al eens gehoord van het geheugenhuis? Een aantal maanden geleden hebben we binnen de gemeente Heeze-Leende het geheugenhuis geopend. Een plek waar mensen elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen kunnen delen en meer informatie kunnen krijgen over allerlei geheugen-vraagstukken. Er vinden lezingen plaats, ronde tafelgesprekken, men kan er genieten van muziek of gewoon even tot rust komen. Er zijn vrijwilligers en professionals aanwezig die bij alle vragen kunnen helpen.

Het geheugenhuis is elke eerste woensdagmiddag van de maand geopend van 14:00 tot 16:00 uur in Dorpshuis 't Perron, Schoolstraat 48 in Heeze (entree gratis).

Op woensdag 5 oktober wordt in samenwerking met de Kring KBO-Heeze-Leende de documentaire “Wei” vertoond. Wei is een documentaire van Ruud Lenssen waarin hij het dementie- en mantelzorgtraject van zijn ouders vastlegt. Een mooie film waarbij nadien we met elkaar in gesprek gaan.

Op woensdag 2 november is er een feestelijke bijeenkomst; het geheugenhuis wordt officieel geopend en gaan we met Björn Roos in gesprek over wat Cordaad kan betekenen. En woensdag 7 december gaan we met elkaar in gesprek over daginvulling en horen we meer over wat een zorgboerderij nu eigenlijk is.

Voel u meer dan welkom om eens binnen te lopen!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug