Luister
Live
12 november 2022 - 16:00
Deel dit artikel:

Prachtige wandel- en fietsroutes in de kernen van Heeze-Leende

heeze-leende24
  / Thijs Verleg

HEEZE-LEENDE - Op maar liefst 20 locaties in de gemeente Heeze-Leende vind je gedichtentafels. Op elke tafel staan twee gedichten, passend bij de locatie; één van de hand van een volwassene en één van een kind. Dat biedt ruimte voor meesterwerken en geeft een extra dimensie aan de toch al fraaie omgeving. Er zijn meerdere fiets- en wandelroutes die je langs deze gedichtentafels en andere meesterwerken in Heeze, Leende, Leenderstrijp en Sterksel voeren.

In deze nieuwsbrief zetten we wekelijks een wandeltocht in de spotlight! Deze week de mooie wandelingen door Heeze. Combineer natuur met cultuur en culinair genieten tijdens deze uniek poëtische wandel- en fietstochten, ze bieden ‘Ruimte voor Meesterwerken’ te midden van prachtige natuur.

Start bij het gemeentehuis en volg de aangegeven knooppunten voor de door jou gekozen wandelroute(s) door Heeze. Je komt van alles tegen onderweg, bijvoorbeeld meerdere gedichtentafels, Kasteel Heeze en een kudde van ruim 350 Kempische Heideschapen. Download via deze link de wandelroute: https://gedichtentafels.nl/upload/2da930_RHL-wandelroute-Heeze-DR.pdf(externe link).

Bekijk alle overige routes via: https://gedichtentafels.nl/over-de-gedichtentafels-1

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug