Luister
Live
12 januari 2023 - 14:30
Deel dit artikel:

Vergadering Adviescommissie voor bezwaarschriften in de A2-gemeenten op 17 januari

heeze-leende24
  / Thijs Verleg

HEEZE-LEENDE - Op dinsdag 17 januari 2023 komt de Adviescommissie voor de bezwaarschriften A2-Gemeenten in het gemeentehuis van Heeze-Leende, Jan Deckersstraat 2 te Heeze bijeen in een openbare hoorzitting.

Op de agenda staan de volgende zaken:

 • 19.00 - 19.30 uur
  Behandeling van het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van Valkenswaard. Besloten werd een omgevingsvergunning te verlenen voor het splitsen van de woning aan de Maastrichterweg.
 • 19.30 - 20.00 uur
  Behandeling van het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van Valkenswaard. Besloten werd een omgevingsvergunning te verlenen voor het aanleggen van een uitweg aan De Vlasroot.
 • 20.00 - 20.30 uur
  Behandeling van het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders Valkenswaard. Besloten werd een omgevingsvergunning te verlenen voor het aanleggen en exploiteren van 3 padelbanen aan de Pastoor Heerkensdreef.
 • 20.30 - 21.00 uur
  behandeling van het bezwaarschrift gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van Valkenswaard. Besloten werd een omgevingsvergunning te verlenen voor het tijdelijk wijzigen van het gebruik van een bedrijfspand gelegen aan De Haak naar bewoning ten behoeve voor de opvang van Oekraïense vluchtelingen.

Indien u van plan bent als toehoorder de zitting bij te wonen dan hoeft u zich niet aan te melden. U dient er wel rekening mee te houden dat de agenda tot op de dag van de hoorzitting kan wijzigen. U kunt altijd contact opnemen met het secretariaat van de Adviescommissie voor de bezwaarschriften A2-Gemeenten (telefoonnummer 040-2241568) om dit na te gaan.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug