Luister
Live
17 januari 2023 - 14:30
Deel dit artikel:

Vervoer nodig? Maak gebruik van ANWB AutoMaatje Heeze-Leende!

heeze-leende24
  / Thijs Verleg

HEEZE-LEENDE - Bij ANWB AutoMaatje vervoeren plaatsgenoten met hun eigen auto minder mobiele mensen die niet meer zelf voor vervoer kunnen zorgen, of lastig van de bestaande vervoersdiensten gebruik kunnen maken. Het gaat dan bijvoorbeeld om een ritje naar de kapper, de huisarts, het ziekenhuis, maar óók naar een vriend of vriendin om eens bij te kletsen. Dit tegen een onkostenvergoeding van €0,35 ct. per kilometer.

Zo werkt het
Neem minstens twee werkdagen van tevoren contact op met het planbureau van ANWB AutoMaatje Heeze-Leende. De planners zoeken dan een vrijwilliger uit de groep chauffeurs die, op het door jou gewenste tijdstip, kan rijden. Na afloop reken je de gereden kilometers af met de vrijwilliger, het liefst contant. Mail je verzoek naar automaatjeheezeleende@cordaadwelzijn.nl of neem telefonisch contact op via 06 57 38 43 07. Ze zijn bereikbaar op dinsdag en donderdag tussen 10:00 uur en 12:00 uur.

AutoMaatje worden?
Ben jij een enthousiaste chauffeurs die Automaatje een handje kan helpen bij het vervoeren van minder mobiele inwoners? Wil je iets betekenen als planner om ritverzoeken te koppelen aan AutoMaatjes? Neem dan gerust contact op voor informatie: 06 57 38 43 07 of 06 20 37 22 37 (coördinator AutoMaatje Heeze-Leende)

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug