Luister
muziek
4 maart 2023 - 07:00
Deel dit artikel:

Podcast 'Wij zijn Heeze-Leende'

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

HEEZE-LEENDE - Vorig jaar zijn we begonnen met de Podcast serie “Wij zijn Heeze-Leende.” In die podcastserie kwamen een aantal onderwerpen en processen voorbij die de gemeente samen met inwoners of organisaties doet. Omdat de podcast zo goed werd beluisterd, hebben we hard gewerkt aan een nieuwe reeks!

Zeer interessante onderwerpen komen in deze nieuwe reeks aan bod waarin wederom diverse inwoners zijn betrokken. Hoe kom je financieel rond in deze gemeente? Wat boeit de jeugd van tegenwoordig? En wat als je te maken krijgt met ondermijning, zijn voorbeelden van onderwerpen -> Luisteren dus!

Wat zeggen luisteraars?:
“Een interessante podcast die ik beluister tijdens het wandelen, verschillende onderwerpen die spelen binnen de gemeente komen aan bod.”

“Een heerlijke manier om te luisteren naar het reilen en zeilen binnen de gemeente, leuk dat er ook inwoners aan het woord komen en ondernemers, je leert de gemeente beter kennen.”

Beluister de nieuwste podcast!
De nieuwe podcast gaat over dementie. In deze podcast gaan we in gesprek met de beleidsadviseur van WMO en vervolgens brengen we bezoek aan het geheugenhuis. Daar spreken we met een zorgmedewerker en een gezin waarvan de vader dementerend is. De vader komt zelf ook aan het woord.

Beluister hier de podcast.

De podcast is ook via spotify te beluisteren.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug