Luister
muziek
10 mei 2023 - 15:00
Deel dit artikel:

Vergadering Adviescommissie voor bezwaarschriften in de A2-gemeenten

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

HEEZE - Op dinsdag 16 mei 2023 komt de Adviescommissie voor de bezwaarschriften A2-Gemeenten in het Dorpshuis ’t Perron aan de Schoolstraat 48 te Heeze bijeen in een openbare hoorzitting.

Op de agenda staan de volgende zaken:

  • 19.20 uur: Bezwaren gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van Heeze-Leende, waarbij is besloten tot het verlenen van een vergunning voor het exploiteren van een speelautomatenhal in de inrichting, gevestigd aan Nieuwendijk 20-22 te Heeze, voor de duur van 1 maart 2023 tot en met 1 maart 2023; en het besluit, waarbij is besloten tot het verlenen van een vergunning voor het aanwezig hebben van 45 speelautomaten in een voor het publiek toegankelijke lokaliteit, gelegen aan Nieuwendijk 20-22 te Heeze.
  • 19.50 uur: Bezwaren gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van Heeze-Leende, waarbij is besloten tot het verlenen van een omgevingsvergunning voor het realiseren van een inrit/uitweg voor de locatie Renheide te Leende.

Indien u van plan bent als toehoorder de zitting bij te wonen, dan hoeft u zich hiervoor niet aan te melden. U dient er wel rekening mee te houden dat de agenda tot op de dag van de hoorzitting kan wijzigen. Voor meer informatie of vragen kunt altijd contact opnemen met het secretariaat van de Adviescommissie voor de bezwaarschriften A2-Gemeenten (telefoonnummer 040 208 3671). 

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug