Luister
muziek
14 mei 2023 - 11:30
Deel dit artikel:

Vergadering Adviescommissie voor bezwaarschriften in de A2-gemeenten

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

HEEZE-LEENDE - Op dinsdag 23 mei 2023 komt de Adviescommissie voor de bezwaarschriften A2-Gemeenten in het gemeentehuis van Heeze-Leende aan de Jan Deckersstraat 2 te Heeze bijeen in een openbare hoorzitting.

Op de agenda staat de volgende zaken:

  • 19.00 uur: Bezwaren gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van Heeze-Leende waarbij werd besloten een tijdelijke omgevingsvergunning voor een periode van 10 jaar te verlenen voor de stalling van bedrijfsvoertuigen aan de Somerenseweg in Sterksel.
  • 19.30 uur: Bezwaren gericht tegen het besluit van het college van burgemeester en wethouders van Valkenswaard waarbij werd besloten een omgevingsvergunning te verlenen voor het kappen van twee platanen aan de Eindhovenseweg/Carolusdreef in Valkenswaard.

Indien u van plan bent als toehoorder de zitting bij te wonen dan hoeft u zich niet aan te melden. U dient er wel rekening mee te houden dat de agenda tot op de dag van de zitting kan wijzigen. U kunt altijd contact opnemen met het secretariaat van de Adviescommissie voor de bezwaarschriften A2-Gemeenten (telefoonnummer 040-2241571) om dit na te gaan.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie