Luister
muziek
16 mei 2023 - 10:00
Deel dit artikel:

Sluit je aan en koppel af - Gemeente Heeze-Leende lanceert nieuwe wijkacties

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

HEEZE-LEENDE - We zijn ontzettend blij met alle positieve reacties die we hebben ontvangen op onze afkoppelingscampagne "Sluit je aan en koppel af". Het doel van deze campagne is om zoveel mogelijk huishoudens in onze gemeente te helpen bij het afkoppelen van regenwater. Op deze manier verminderen we de kans op wateroverlast en dragen we bij aan een duurzame toekomst.

Onze eerste wijkactie staat gepland voor aanstaande zaterdag en we kunnen met trots zeggen dat we volgepland zijn! Het aantal aanmeldingen voor deze actie was overweldigend en we zijn dan ook van plan om meer van dit soort acties te organiseren.
Houd hiervoor de nieuwsbrief, website en social media in de gaten!

Tóch eerder afkoppelen?
Dat kan! Je kunt ook zelf eenvoudig aan de slag met afkoppelen. We hebben een instructievideo gelanceerd, waarin wordt uitgelegd hoe je zelf regenwater kunt opvangen en afkoppelen. Als stimulans bieden we een stimuleringsregeling aan, waarbij je een vergoeding krijgt voor de materiaalkosten en de regenton.

Heb je vragen? Onze afkoppelcoach Lanny is er om vragen te beantwoorden (mail naar lanny.olie@nlgaat.nu of neem telefonisch contact op 06-58076183). En als je er dan in slaagt om regenwater op een duurzame manier op te vangen, vinden we het heel leuk als je ons een foto stuurt! Laat buren zien dat je ook meedoet met de campagne sluit je aan en koppel af.

Samen dragen we bij aan een duurzame toekomst voor onze gemeente.
Sluit je aan en koppel af!

Ga voor meer informatie naar de website: https://www.heeze-leende.nl/sluit-je-aan-en-koppel-af

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie