Luister
Live
10 oktober 2021 - 17:00
Deel dit artikel:

Wegwerkzaamheden Sterksel van start

STERKSEL - Om de overlast van het vrachtverkeer van en naar bedrijvenpark ‘Poort 43’ in de kernen van Maarheeze en Sterksel te verminderen, is het project ‘Samen mee naar de A2’ opgezet. In de toekomst gaat het vrachtverkeer tussen de A2 en Poort 43 rijden via een ontsluitingsweg die grotendeels ligt op de huidige d’Aasdonken en Grote Bleek. Om het (vracht)verkeer extra te stimuleren om over de nieuwe ontsluitingsweg te rijden, gaan we aanvullende maatregelen treffen in de kernen van Sterksel en Maarheeze. In deze kernen maken we de doorgaande route onaantrekkelijker voor doorgaand verkeer. Dit doen we door de inrichting van de weg aan te passen en op termijn willen we de kernen afsluiten voor doorgaand vrachtverkeer.

heeze-leende24 / Thijs Verleg

Aanvullende maatregelen Sterksel
In de week van 11 oktober 2021 start aannemer van Gelder met de aanpassing van de weginrichting in Sterksel. Op 5 oktober zijn de werkzaamheden toegelicht tijdens een drukbezochte inloopmarkt in dorpshuis Valentijn. Mocht u deze avond gemist hebben of de tekeningen die deze avond getoond zijn, nog eens willen bekijken; ze staan op www.heeze-leende.nl/sa2.

Op deze pagina zijn ook de inrichtings- en faseringstekenigen en de omleidingsroute tijdens de 1e fase te vinden. Doorgaand verkeer wordt omgeleid via Someren, bestemmingsverkeer via het Peelven. De omleidingsroute geldt naar verwachting van 11 oktober tot en met 5 november 2021. De omleidingsroutes tijdens de volgende fases en de verwachte periode worden op een later moment op deze site geplaatst.

Vragen en reacties
Tijdens de inloopmarkt werd de aanwezigen de mogelijkheid geboden om hun vragen en reacties op een formulier in te vullen. Deze vragen en antwoorden kunt u ook terug vinden op www.heeze-leende.nl/sa2.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug