Luister
muziek
24 november 2022 - 09:00
Deel dit artikel:

Informatiebijeenkomst variantenonderzoek Randweg - Poortmannen

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

HEEZE - De gemeente Heeze-Leende wil de verkeersveiligheid en leefbaarheid in het centrum van Heeze vergroten. Dit doen we door bestaande wegen aan te passen en nieuwe wegen aan te leggen zodat het doorgaand verkeer wordt gestimuleerd om over de randwegstructuur te rijden en niet meer door het centrum van Heeze. Een van deze maatregelen is het doortrekken van De Randweg naar industrieterrein De Poortmannen.

Informatiebijeenkomst
Het adviesbureau RoyalHaskoning DHV voert momenteel een onderzoek uit naar diverse varianten van een wegverbinding tussen De Randweg en De Poortmannen. Een van de mogelijke wegverbindingen heeft gevolgen voor de inwoners die daar wonen. In een openbare informatiebijeenkomst geeft de gemeente Heeze-Leende informatie over de mogelijke wegverbindingen en de resultaten van dit onderzoek. U kunt tijdens deze bijeenkomst ook vragen stellen en aandachtspunten meegeven. De bijeenkomst vindt plaats op donderdag 1 december om 19.30 uur in ’t Perron in Heeze.

Aanmelden
Wilt u deze bijeenkomst bijwonen? Dan dient u zich aan te melden. Dit kan door een e-mail te sturen naar r.peeters@heeze-leende.nl. Mochten er vragen zijn dan kunt u contact opnemen met Rob Peeters. Zijn contactgegevens zijn: r.peeters@heeze-leende.nl, telefoonnummer 040 224 14 67. Bij eventuele correspondentie verzoeken wij u het zaaknummer 2021-180606 te vermelden.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug