Luister
muziek
15 november 2019 - 13:40
Deel dit artikel:

Verglazing buitengebied Heeze-Leende gaat verder

HEEZE-LEENDE - Begin dit jaar is HSLnet gestart met de vraagbundeling in Fase 2 van het buitengebied. Hierbij hebben zij geïnventariseerd of er ook in dit gebied voldoende interesse is voor een glasvezelaansluiting. Na het sluiten van de inschrijving op 15 juli is de balans opgemaakt:

heeze-leende24
  / Redactie
Advertentie

De belangstelling voor de aanleg van glasvezel in het hele gebied was erg laag (ca. 40%) waar minimaal 70% nodig is om het besluit te rechtvaardigen voor de aanleg van het gehele buitengebied. Ondanks de tegenvallende inschrijving heeft HSLnet het besluit genomen een aantal clusters (waar het aantal aanmeldingen hoger was) toch aan te sluiten.

Besluitvorming per Cluster:

B08      Rul, de Plaetse, Strabrechtse Heide - wordt aangesloten
B09      Geldropseweg, De Hendse Driessen, Zegge - wordt nu niet aangesloten
B13      Renhoek, Maarheezerweg Zuid, Oude Dijk, Waterstraat - wordt aangesloten
B16      Valkenswaardseweg, Strijperpad, Oude Baan - wordt aangesloten
B17      Leenderweg, Ven, het Heike - wordt aangesloten
B18      Hazenhurk, Kerkhof, Leenderweg - wordt aangesloten
B19      Heezerenbosch - wordt nu niet aangesloten

Cluster B13 is bijzonder vanwege het feit dat de woningen in Renhoek feitelijk binnen de kern liggen. De woningen op Renhoek worden daarom onder dezelfde condities als in de kern aangesloten; dat wil zeggen zonder bijbetaling. De enige voorwaarde hiervoor is dat u een abonnement afneemt bij één van onze providers.

Verwachte planning inzake Aanleg
Momenteel is het de verwachting dat de werkzaamheden voor de geselecteerde clusters begin 2020 van start kunnen gaan waardoor de aansluitingen voor de zomer kunnen worden opgeleverd.

Woont u in een cluster dat wordt aangesloten en heeft u zich nog niet aangemeld voor een aansluiting? Dan kan dit nog! Stuur dan een email met uw naam, adres en telefoonnummer naar info@hslnet.nl.

Voorvragen verwijzen wij u graag naar www.hslnet.nl

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug