Luister
Live
29 november 2019 - 16:10
Deel dit artikel:

De Bulders & HSLnet; een unieke combinatie

HEEZE - He jij daar! Wist je dat alle huizen in de Bulders een aansluiting hebben op het supersnelle glasvezelnetwerk van HSLnet?!

heeze-leende24

De bouw van de Bulders is in volle gang en de eerste woningen zijn al opgeleverd en worden bewoond. De Bulders is een nieuw en wellicht wel uniek project in Nederland: HSLnet gaat voor het eerst als lokale, coöperatieve partij een groot nieuwbouwproject vanaf het begin voorzien van een glasvezelaansluiting en legt de glasvezelkabel tijdens de bouw al mee in de grond met de overige nutsvoorzieningen en commerciële partijen als KPN en Ziggo. Voor de bewoners van De Bulders betekent dit meer keuzevrijheid en de mogelijkheid om ook in de nieuwe woning een aansluiting via HSLnet te gebruiken voor internet, telefoon en televisie.

De afgelopen jaren heeft HSLnet de kernen van Heeze, Leende en Sterksel aangesloten op het glasvezelnetwerk. Ondertussen zijn ze ook bezig om, dankzij de coöperatieve gedachte, het buitengebied gefaseerd aan te sluiten op glasvezel. Iets dat commerciële partijen niet doen vanwege de hoge kosten. HSLnet heeft als doel iedereen met elkaar te verbinden, het buitengebied hoort daar ook bij.

Over HSLnet
HSLnet is de lokale glasvezel coöperatie in Heeze-Leende. We hebben plaatselijk de meeste leden, wel 3000! De coöperatie gedachte betekent ook dat de ledenraad, bestaande uit inwoners van Heeze-Leende, veel te zeggen heeft.

Extra diensten
Vanuit de coöperatie kunnen wij meer doen dan de grote commerciële aanbieders van internet en televisie. Zo sluiten wij ook het buitengebied aan op ons netwerk en helpen zo de hele gemeente met elkaar te verbinden. In de toekomst willen we over ons netwerk meer diensten aan gaan bieden die bijdragen aan de kwaliteit van leven binnen onze mooie gemeenschap.

Onze adviseurs
Als coöperatie helpen we elkaar verder. Daarom hebben we ook een team actieve medewerkers en adviseurs die mensen adviseren en helpen bij hun aansluiting. De medewerkers en adviseurs van HSLnet wonen in onze gemeente en staan altijd klaar voor onze leden.

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug