Luister
Live
23 juni 2021 - 10:30
Deel dit artikel:

In Memoriam - Wim Jak

HEEZE - Zondag 13 juni is Wim Jak vrij plotseling overleden. Als bestuurders van glasvezelcoöperatie HSL zijn wij geschokt met het wegvallen van ons oud bestuurder Wim.

heeze-leende24 / Thijs Verleg

Wim heeft veel pionierswerk gedaan met het oprichtingsbestuur van HSL. In de rol als secretaris hebben we dankbaar gebruik kunnen maken van de vele bestuurlijke en juridische ervaringen die hij had.

Wim voerde het secretariaat met een groot rechtvaardigheidsgevoel, daarmee heeft hij het evenwicht bewaard om Heeze Leende volledig van glasvezel te voorzien. Tegelijkertijd verloor hij de belangen van de obligatiehouders niet uit het oog, zij hadden immers met hun bijdrage gezorgd dat HSL van start kon.

Deze inzet werd beloond doordat we in februari 2017 een samenwerking aan konden gaat met SIMAC. Het gaf Wim een voldaan gevoel dat HSL met deze samenwerking en heel goed perspectief kreeg en hij met een gerust hart zijn bestuurswerk kon overdragen.

We willen ook zijn vrouw Constance bedanken, zij steunde Wim altijd, ook al moesten er ooit vakanties op aangepast worden. We wensen Constance en de kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte toe.

Namens,
Vrijwilligers, ledenraad, Directie en RVC.

Voorzitter
Janus Scheepers

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug