Luister
muziek
12 oktober 2022 - 09:00
Deel dit artikel:

"Stoffig" probleem opgelost in Heeze

HEEZE - De Beemden in Heeze hebben een vereniging van eigenaren waarmee onder andere onderhoud aan de woningen wordt voorzien. Vorige zomer kregen deze woningen allemaal nieuwe kozijnen en deuren, waarbij helaas ook de glasvezelkabel van HSLnet bij twee woningen werd beschadigd. Wil van der Kruis werd op dat moment ingeroepen om de schade te herstellen en dat is soepel verlopen. Toen penningmeester van deze vereniging, Rolf Van der Zande, een tijdje geleden problemen had met zijn televisiebeeld, kreeg ook hij Wil aan de deur.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Wil was erg druk, maar is ‘s avonds even te gaan kijken bij Rolf. "Meestal heb ik zelf apparatuur en modems bij me waardoor ik zaken meteen kan testen of kan vervangen. Maar hier lukte dat niet en heb ik behalve de tv ook het internet vernield. Ik heb toen de volgende dag de middag meteen vrijgemaakt om terug te gaan en te kijken wat er gedaan kon worden om dit op te lossen." Na van alles te controleren en te proberen was het ondertussen alleen al vrijdagmiddag tegen 5 uur en was het tv probleem nog steeds niet opgelost. Omdat Wil de bewoner niet zonder televisie het weekend in wilde sturen, heeft hij hem tijdelijk gebruik laten maken van zijn NLziet account. Weer later is Wil teruggegaan om alles nog eens heel goed te onderzoeken. De kabel is buiten opgegraven en alle apparatuur is nagekeken en leek allemaal in orde. “Als laatste redmiddel probeerde ik het uiteinde van de glasvezelkabel nog even op te poetsen en volia! Het probleem was opgelost!”. Uiteindelijk bleek een microscopisch klein stofdeeltje het signaal te blokkeren, waardoor meneer Van der Zande geen televisie meer kon kijken.

Meneer Van der Zande was erg tevreden over de oplossing en de moeite die er vanuit Wil en HSLnet is gestoken in het oplossen van zijn probleem: “Ik ben verrast door de kundigheid en professionaliteit in de hulp die er geboden werd vanuit HSLnet. Binnen 24 uur werd ik geholpen en werd er gezocht naar een oplossing.”.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug
Advertentie
Advertentie