Luister
muziek
18 januari 2023 - 17:00
Deel dit artikel:

HSLnet bestaat 10 jaar!

HEEZE-LEENDE - 10 jaar geleden werd de coöperatie HSLnet opgericht. Een aantal maanden daarna, in de zomer van 2013, werd de eerste glasvezelaansluiting gerealiseerd in het kasteel in Heeze. Een symbolische aansluiting, aangezien het kasteel ook ooit als eerste een telefoonverbinding kreeg.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Nu HSLnet 10 jaar bestaat kijken ze graag terug op de afgelopen jaren. Ze hebben samen als coöperatie enorm veel bereikt en daar zijn ze trots op! Van een idee naar een netwerk waarbij bijna alle woningen binnen onze gemeente een aansluiting hebben op dit glasvezelnetwerk, ook in het buitengebied. Dit succes hebben ze aan een hoop mensen te danken, waaronder een grote groep vrijwilligers en leden die zich blijven inzetten voor het netwerk en de coöperatie.

''Maar niet alleen de mensen die nu nog actief zijn voor HSLnet hebben veel bijgedragen, ook in de begintijd van HSLnet zijn er veel mensen betrokken geweest. Zo bestaan we nu 10 jaar, maar begon het idee van een glasvezel coöperatie al een aantal jaar eerder. De komende tijd zullen we dan ook een reeks van interviews publiceren met personen die een belangrijke rol hebben gespeeld binnen HSLnet in de afgelopen 10 jaar. Daarnaast kijken we ook vooruit, naar alles wat we in de toekomst nog hopen te realiseren.''

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug