Luister
muziek
20 mei 2023 - 13:00
Deel dit artikel:

HSLnet viert tienjarig jubileum op Kasteel Heeze

HEEZE - Kasteel Heeze was vrijdagavond 19 mei het decor om stil te staan bij de tiende verjaardag van HSLnet. Onder het genot van een hapje en een drankje werd terug geblikt op de afgelopen tien jaar HSLnet. Wat ging er goed, wat kon beter en wat is faliekant fout gegaan.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Voorzitter van HSLnet Janus Scheepers, burgemeester Paul Verhoeven en CEO van Simac Eric van Schagen vertelden over hun visie op tien jaar glasvezel in onze gemeente. Met vallen en opstaan is HSLnet de laatste jaren zeer stabiel en groeit het aantal abonnees nog steeds met inmiddels ruim 3100 gebruikers van HSLnet via een van de providers. De laatste jaren is hard gewerkt aan de verglazing van het buitengebied waardoor zo goed als iedereen gebruik kan maken van dit coöperatieve glasvezelnetwerk. Berry Knapen bracht op humoristische wijze een leuk verhaal over HSLnet en uiteraard was er een feestelijk proostmoment met alle genodigden en aanwezigen.

De toekomst ziet er heel rooskleurig uit. Leningen worden in rap tempo afgelost en zodra deze over enkele jaren allemaal zijn terugbetaald kan HSLnet weer op eigen benen staan en kan het de gemeenschap veel goeds brengen. Met het geld dat dan beschikbaar komt kan worden ingezet voor allerlei doelen binnen de gemeente Heeze-Leende. "Alleen zo kan HSLnet voor de gemeenschap gaan werken en zal al het harde werk van de afgelopen jaren worden beloond" aldus Mari van Os, directeur van HSLnet.

Wil je meer weten over HSLnet of ook overstappen op het coöperatieve glasvezelnetwerk, neem dan een kijkje op de website van HSLnet.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug