Luister
muziek
6 januari 2023 - 09:00
Deel dit artikel:

Een terugblik op 2022 vanuit HSLnet

HEEZE-LEENDE - ''Na het Corona tijdperk nu een “normaler” jaar. Er wordt weer geleefd, concerten en theaters bezocht en er zijn weer bijeenkomsten. Samen met onze marketingcommissie kijken we al reikhalzend uit naar komend jaar. Het jaar van het 10-jarig bestaan van onze mooie coöperatie, waarover snel meer informatie volgt!

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Afgelopen jaar bleek ons netwerk opnieuw uitermate stabiel. We ontvangen nauwelijks klachten of ondervinden problemen en, afgezien van onvermijdelijke graafschades veroorzaakt door derden, is ons netwerk ook zeer betrouwbaar. Wanneer we wel een klacht binnenkrijgen ligt de oorzaak vaak in het klantdomein, en dus niet aan het netwerk, en proberen de providers en onze vrijwilligers samen een oplossing te vinden.

Terugkijkend vanuit HSLnet perspectief naar 2022 zien we:
- Het aantal actieve leden is ten opzichte van vorig jaar wederom gestegen
- Financieel hebben we wederom een positief jaar kunnen afsluiten
- In 2022 hebben we opnieuw een aantal na-aansluitingen gerealiseerd. Naast aansluitingen in Bulders en Kloostervelden, zijn er ook een aantal projecten in Leende gerealiseerd of onderweg om gerealiseerd te worden.
- Steeds vaker kregen we vragen om onze aansluiting te verplaatsen in de woning. Vaak hebben we daarbij gebruik kunnen maken van de diensten van Wil van de Kruis, waarmee we een hele fijne samenwerking hebben.
- Natuurlijk hebben we ook met zijn allen weer kunnen genieten van een mooie Brabantsedag.

Graag willen we alle leden hartelijk bedanken voor het vertrouwen en de steun.''

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug