Luister
muziek
29 Mei 2024 17:30
Deel dit artikel:

Succesvol 20e Bumet Schoolvoetbaltoernooi in Heeze

HEEZE - Het Bumet Schoolvoetbaltoernooi vierde dit jaar een bijzondere mijlpaal: de 20e editie! Van maandag 27 mei tot en met woensdag 29 mei bruisten de velden van Sportpark 't Lambrek van het voetbalplezier.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
  • Beeld - HBL Fotografie
Advertentie

De lagere scholen uit Heeze, Leende, Leenderstrijp en Sterksel namen enthousiast deel aan het toernooi. Leerlingen van groep 3 tot en met 8 hadden zich ingeschreven in zowel meisjes- als jongensteams, met enkele meisjes die zich dapper mengden in de jongensteams. De creativiteit spatte ervan af met originele teamnamen en vrolijke tenues.

Het driedaagse evenement was een groot succes. Het zonnige weer zorgde voor perfecte omstandigheden, en de sfeer was opperbest. Ouders, begeleiders, broertjes en zusjes moedigden de teams luidkeels aan vanaf de zijlijn, wat bijdroeg aan de feestelijke ambiance.

De wedstrijden werden sportief en fanatiek gespeeld, waarbij de kinderen hun beste beentje voorzetten. Naast de sportieve prestaties was er ook veel ruimte voor plezier en samenzijn. Het evenement werd afgesloten met een feestelijke prijsuitreiking waarbij de winnende teams en sportieve deelnemers in het zonnetje werden gezet.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug