muziek
02 Juni 2024 08:00
Deel dit artikel:

6-2 winst voor Badminton Heeze 1 in laatste wedstrijd van het seizoen

HEEZE - Badmintonteam Heeze 1 sloot het seizoen af met een overtuigende 6-2 overwinning tegen Someren 5. Het team had een uitdagende eerste helft van het seizoen, maar wist zich sterk te herpakken in de tweede helft.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg

In de laatste wedstrijd wonnen Dirk en Sabine overtuigend de eerste mix. De tweede mix van Ralf en Diana werd helaas in twee sets verloren. De heren dubbel begon slecht en verloor de eerste set, maar Ralf en Dirk kwamen sterk terug en wonnen in de derde set. Sabine en Diana hadden het gemakkelijk in de dames dubbel en wonnen in twee sets met ruime cijfers. Dirk, Sabine en Diana wonnen overtuigend hun single wedstrijden. Ralf had het zwaar in zijn single, verloor de eerste set, maar kwam sterk terug in de tweede set (22-20). De derde set liep gelijk op, maar Ralf kon de wedstrijd net niet winnen.

Met deze eindstand van 6-2 eindigt Heeze 1 het seizoen op een verdienstelijke vijfde plaats van de dertien teams.

Uitnodiging om Mee te Spelen
Geïnteresseerden zijn welkom om gratis enkele keren mee te spelen in sporthal De Pompenmaker in Heeze van 19:30 tot 21:30 uur. De laatste speelavond is op 7 juli. Neem wel zaalschoenen mee; rackets kunnen worden geleend.