Luister
muziek
07 Juni 2024 08:45
Deel dit artikel:

Dirk van Gaal in finale van PSV designwedstrijd

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

HEEZE - Dirk van Gaal, een trouwe PSV-fan sinds zijn jeugd, heeft zijn passie voor de club en ontwerpvaardigheden gecombineerd door deel te nemen aan PSV's designwedstrijd voor de Third Kit van het seizoen 2026/2027. Van Gaal, die regelmatig shirts ontwerpt voor zijn favoriete club, kon deze kans niet laten schieten toen de club een oproep deed aan haar supporters om hun creativiteit te tonen.

Met meer dan 750 inzendingen was de competitie hevig, maar Van Gaal wist zich te onderscheiden. Hij is niet alleen één van de zes finalisten, maar heeft zelfs twee ontwerpen in de finale weten te krijgen. "Wat dat betreft is mijn werk nu al geslaagd," zegt de enthousiaste Van Gaal.

Nu ligt de bal bij de fans. Vanaf 5 juni tot en met 12 juni kunnen supporters hun stem uitbrengen op hun favoriete ontwerp. Van Gaal roept iedereen op om hem te steunen: "Het zou geweldig zijn als je op mijn ontwerp stemt. Ga naar www.PSV.nl/FANdesign en breng je stem uit. Bedankt voor je steun, en zegt het voort!"

Met twee ontwerpen in de finale is Van Gaal al een winnaar, maar hij hoopt natuurlijk dat één van zijn creaties uiteindelijk op het veld te zien zal zijn.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug