Luister
muziek
15 Juli 2024 16:40
Deel dit artikel:

Crowdfunding voor top ski talent Siebe van Velthoven

LEENDE - Mijn naam is Siebe van Velthoven, ik ben 12 jaar jong en ski bij Snowsports Academy Racing. Dit raceteam is aangesloten bij de Nederlandse Ski Vereniging en richt zich uitsluitend op topsport alpine wedstrijdskiën. Ik sta bijna altijd op het podium en ben vaak de snelste in mijn leeftijdscategorie, zelfs bij internationale wedstrijden in Oostenrijk! De lokale pers in Nederland heeft al artikelen over mij geschreven. Vorig jaar en dit jaar ben ik Nederlands Jeugd Kampioen tot 12 jaar geworden. Erg cool! Foto’s en filmpjes van mijn prestaties zijn te zien op mijn Instagram-pagina: siebevanvelthoven.

heeze-leende24
  / Redactie
Advertentie

Dit jaar verblijf ik 10 weken in Oostenrijk om te trainen, en volgend jaar wordt dit nog meer. Ook wordt goed materiaal steeds belangrijker voor mij. De kosten lopen enorm op voor mijn ouders, om nog maar te zwijgen over de tijd die ze in mij investeren. Momenteel word ik gesponsord door fitnessbedrijf 040Fit en krijg ik drie keer per week personal training.

Mijn droom is om nog veel beter te worden in skiën! Om deze droom te realiseren, moet ik veel trainen, zowel in Nederland als Oostenrijk, en heb ik goed materiaal nodig. Dit alles vraagt veel tijd, maar ook geld. Mijn vraag: wie zou mij willen sponsoren, zodat ik de allerbeste prestaties kan leveren? Dit zou ik erg gaaf vinden.

Groet,
Siebe van Velthoven

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug