Luister
muziek
18 Juni 2024 15:00
Deel dit artikel:

Tennis Vereniging Heeze introduceert Zomer Challenge en Pickleball

HEEZE - Na een succesvolle jeugddag sluit Tennis Vereniging Heeze het voorjaar af met een spetterende Ladies Night en een groot slotfeest ter ere van de competitie kampioenen. Aansluitend kunnen sportliefhebbers kennismaken met tennis en pickleball via de Zomer Challenge.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Op vrijdag 21 juni om 18:30 uur nemen de dames de leiding tijdens de Finergie Ladies Night, dit jaar met het thema ‘Oranje’ ter ere van het EK. De avond belooft veel gezelligheid met oranje hapjes en drankjes. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met Sacha Berkers via sacha.berkers@hslnet.nl om te zien of er nog plek is.

Zondag 23 juni markeert het einde van de KNLTB voorjaarscompetitie met een feestelijk slot voor zowel jeugd als senioren. Vanaf 15:30 uur organiseert ID Tennis Academy leuke activiteiten voor de jeugd. De dag wordt afgesloten met een BBQ en livemuziek van troubadour Peter, terwijl de vijf kampioensteams gehuldigd worden. Supporters, familie en vrienden zijn van harte welkom en kunnen zich aanmelden via een formulier op de website.

In de zomer biedt TV Heeze de Zomer Challenge aan, een laagdrempelige manier om kennis te maken met tennis en pickleball. Van juli tot september kunnen deelnemers onbeperkt gebruik maken van de banen, deelnemen aan toernooien, en de snelle racketsport pickleball ontdekken. Aanmelden kan via ledenadmin@tvheeze.nl. Voor pickleball-informatie kan men contact opnemen met Will Ceelen via will.ceelen@gmail.com.

Meer informatie over TV Heeze en de huur van binnenbanen is te vinden op tvheeze.nl. Tennislessen worden verzorgd door ID Tennis Academy; geïnteresseerden kunnen contact opnemen via info@idtennisacademy.com.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
AdvertentieGa terug