Luister
muziek
02 Juli 2024 11:50
Deel dit artikel:

Succes voor Heeze bij Brabantse Kampioenschappen

HEEZE - Tijdens de Brabantse kampioenschappen van de Koninklijke Nederlandse Politiehonden Vereniging (KNPV), gehouden bij het vliegveld in Eindhoven bij PHC Welschap, hebben Pieter-Jan Smulders en Cees van Nistelrooij uit Heeze uitstekende prestaties neergezet.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Pieter-Jan Smulders, lid van de club Hond in 't Woud, behaalde met zijn hond Venus van 't Merlebosch een indrukwekkende 2e plaats in de zeer competitieve discipline politiehond 2. Met slechts één punt verschil met de kampioen zijn Pieter-Jan en Venus nu reservekampioen. Er is nog hoop dat zij tot de hoogste 8 van Nederland behoren en afgevaardigd worden naar de Nederlandse kampioenschappen in september, aangezien niet elke provincie een selectie PH 2 heeft.

Cees van Nistelrooij, lid van De Trouwe Hond uit Heeze, nam deel aan de discipline politiehond 1 met zijn hond Timo. Cees en Timo werden kampioen van Brabant, wat een fantastische prestatie is voor de club.

Met deelnemers uit Noord-Brabant, waaronder diverse oud-Nederlandse kampioenen, was het een weekend vol sportiviteit en topniveau hondensport. Beide clubs kunnen trots zijn op de prestaties van hun leden.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug