Luister
muziek
01 Augustus 2024 16:40
Deel dit artikel:

Tennis Vereniging Heeze: Pareltoernooi en Clubkampioenschappen

HEEZE - Dit jaar organiseert TV Heeze voor de 49ste keer het Elektro de Groof Pareltoernooi van 10-18 augustus. Daarnaast vinden na de zomer de SporTed Clubkampioenschappen Gemengd Dubbel plaats. Inschrijven voor beide activiteiten is nu al mogelijk. TV Heeze biedt ook een aantrekkelijk Zomer Challenge arrangement voor iedereen die opnieuw kennis wil maken met tennis.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Het Elektro de Groof Pareltoernooi, van 10-18 augustus, belooft wederom een evenement vol spannende wedstrijden en Brabantse gezelligheid te worden. Naast de wedstrijden worden spelers en toeschouwers getrakteerd op lekkere hapjes en een tropische feestavond met cocktails, snacks en muziek op vrijdagavond. De voorspellingen geven aan dat we een warme en droge zomer tegemoet gaan. Inschrijven voor singles, dubbels en mix in de open categorieën 3 t/m 8 of 35+ categorieën 5 t/m 8 kan via de KNLTB tot 1 augustus.

Van 1-7 september worden de SporTed Clubkampioenschappen Gemengd Dubbel georganiseerd. Dit is een perfecte gelegenheid om na de zomervakantie weer actief te worden en je voor te bereiden op de najaarscompetitie. Inschrijven kan op drie niveaus (A-B-C) via toernooi.nl. De organisatie helpt graag bij het vinden van een maatje als je er nog geen hebt.

De KNLTB Zomer Challenge is een ideale manier om kennis te maken met tennis of weer in beweging te komen. Van juli t/m september biedt TV Heeze een arrangement aan (€25 tot 18 jaar, €45 vanaf 18 jaar) met voordelen zoals onbeperkt gebruik van de banen, deelname aan open toernooien, en kennismaking met pickleball.

Aanmelden voor de Zomer Challenge kan via ledenadmin@tvheeze.nl. Voor meer informatie over TV Heeze en de verhuur van binnenbanen, bezoek https://www.tvheeze.nl of neem contact op met André Theunissen via a.theunissen@hslnet.nl. Tennislessen worden verzorgd door ID Tennis Academy. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen met info@idtennisacademy.com.

Schrijf je snel in en geniet van een sportieve zomer bij TV Heeze!

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug