muziek
14 Juli 2024 08:00
Deel dit artikel:

Geslaagd Bumet open jeugdtoernooi bij TV Heeze

HEEZE - De laatste week voor de zomervakantie stond bij TV Heeze in het teken van het Bumet toernooi. Het tennispark was feestelijk versierd en er vonden spannende wedstrijden en finales plaats. Het enthousiaste publiek genoot van frietjes, bingo en veel fanatieke tenniskids. Wat een geweldige afsluiting van het seizoen!

heeze-leende24
  / Thijs Verleg

Op woensdagmiddag speelden de tenniskids in de categorieën Rood (tot en met 8 jaar) en Oranje (8 tot en met 12 jaar). Maar liefst 26 deelnemers in de categorie Rood streden om de eerste plaats. Uiteindelijk gingen Nele de Kort (tweede plaats) en Eva van Gogh (eerste plaats) met de felbegeerde zilveren en gouden bekers naar huis. In de categorie Oranje deden 16 kinderen mee, met Sam Lindeijer en Jasper Konings in de finale. Sam behaalde de tweede plaats en Jasper de eerste plaats. Goed gedaan allemaal!

Gedurende de week speelden de jongens en meisjes in de categorie Geel (junioren 13 tot en met 17 jaar) spannende singles en dubbels. Voor elk punt werd gestreden, wat soms resulteerde in wedstrijden die pas na 2 uur spelen een winnaar opleverden. Wat een strijd hebben we gezien! Bij de jongens tot en met 14 jaar speelden Gijs en Jasper van Bussel de finale op de slotdag 7 juli, waarbij Jasper uiteindelijk de winst behaalde.

Bij de jongens 13 tot en met 17 jaar won Arthur Peters van Lars Kersten in een zinderende finale. In de categorie meisjes tot en met 14 jaar ging de eerste prijs naar Anne van Hest en de tweede prijs naar Ophelie Peters. De prijzen voor de dubbels onder 14 jaar gingen naar Willem Vermeulen en Siem In ‘t Veen (eerste plaats) en Teun van Hest en Tim Mulders (tweede plaats). De jongens dubbel 13 tot en met 17 jaar werd gewonnen door Arthur Peters en Floris van Uffelen, met Lars Kersten en Jort van Schaijk op de tweede plaats.

We kijken terug op een prachtige tennisweek. Na 5 jaar afwezigheid is het Bumet toernooi weer terug van weggeweest. Ze kijken uit naar de volgende editie in 2025!

Tennis iets voor jou?
Bezoek de website tvheeze.nl. Voor meer informatie over de tennislessen door ID Tennis Academy, neem contact op met de trainers Han Hakkens en Britt Schreuder via info@idtennisacademy.com. Voor de activiteiten van de Jeugdcommissie mail naar jc@tvheeze.nl.

Met dank aan de hoofdsponsor van het toernooi, Bumet uit Heeze, en Sported uit Mierlo voor de prijzen.