Luister
muziek
21 mei 2020 - 11:55
Deel dit artikel:

Flinke groei  jeugdleden RKSV Sterksel

STERKSEL - Het aantal jeugdleden van RKSV Sterksel is de laatste twee jaar bij RKSV Sterksel flink gegroeid. Deze groei is veroorzaakt mede door de uitbreiding van het dorp Sterksel met de nieuwe wijk Kloostervelden maar ook door een zeer enthousiaste groep ouders. Hiernaast heeft de voetbalclub in Sterksel ook als enige club in Brabant een training voor ini-mini’s (4 en 5 jarigen).

heeze-leende24
  / Redactie
Advertentie

Door een inspirerende groep leiders, trainers maar ook ouders is er een zeer goede sfeer op en rond het veld. Hiernaast is er de laatste jaren een flinke professionaliseringsslag gemaakt zowel op sportief gebied als ten aanzien van de accommodatie. Dit heeft als gevolg dat het aantal jeugdleden jaarlijks bijna is verdubbelt. Naar aanleiding hiervoor is ook besloten de begeleiding voor de jeugd verder te stroomlijnen. Op sportief gebied zal daarom meer aandacht komen voor betere afstemming tussen de diverse leeftijdsgroepen. Ook komt er professionele individuele ondersteuning van jeugdleden indien gewenst.

Op dit moment zien we dat het ledental nog flink doorgroeit. Hierdoor is de doorstroming naar de seniorenelftallen in Sterksel ook gegarandeerd voor de toekomst.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug