Luister
muziek
27 mei 2020 - 16:00
Deel dit artikel:

Bedrijven verrassen korfbalvereniging KV Eymerick

HEEZE - In deze moeilijke tijd komen verenigingen dichter bij elkaar. Bij K.V Eymerick zijn Ze blij dat Ze weer buiten mogen trainen, na een lange tijd zonder hun geliefde sport. Helaas was/is dit nog niet voor alle verengingen mogelijk omdat sommige verengingen gebruik maken van de sporthallen en binnen sporten nog niet is toegestaan.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Hierdoor zijn verschillende verengingen op zoek gegaan naar een buitenterrein om hun trainingen te kunnen hervatten en deze verenigingen hebben ze bij KV eymerick een plekje kunnen geven.

Zo kwam Arthur Maassen van M&L maatvoeren en landmeten met de vraag of Taekwon-Do club Difesa Sports gebruik mocht maken van het sportveld zolang ze nog niet in de sporthal terecht konden. ''Voor KV Eymerick was/is dit geen discussie; we zijn er om elkaar te helpen. Er zijn duidelijke afspraken gemaakt volgens de voorschriften van RVIM en de Gemeente Heeze-Leende en ze zijn van start gegaan.''

Dit bracht Arthur op het idee om iets terug te doen voor KV Eymerick (met name voor de jeugd), wat zij enorm waarderen. Op maandag 2 mei zijn er twee nieuwe korfbalpalen voor de jeugd geschonken door M&L in de persoon van Arthur Maassen tijdens de training van de jeugd .

''We zijn zeer blij met deze schenking en hebben de palen direct in gebruik genomen. Namens het bestuur en alle leden van KV Eymerick danken we hierbij M&L / Arthur Maassen voor deze gulle gave. Een paar weken eerder zijn we door het bedrijf Simac uit Veldhoven verrast. Werknemers kunnen elk kwartaal een ander goed doel aanmelden voor een financieel steuntje in de rug in deze moeilijke tijd. Uit de aanmeldingen werden er tien geselecteerd en KV Eymerick zat er deze keer bij voor een financiële steun van € 250 van Simac Hart. Simac; kei bedankt voor deze steun in de rug.''

Samen komen we deze moeilijke tijd door!         

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug