Luister
muziek
14 juni 2020 - 10:30
Deel dit artikel:

Vernielingen bij RKSV Heeze

HEEZE - Zondagmorgen zijn er door vrijwilligers van RKSV Heeze vernielingen geconstateerd bij de voetbalclub in Heeze. Zo was er een dugout vernield, zijn er een tiental stoelen afgebroken op de tribune en zijn er ruiten vernield.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

"Het is onbegrijpelijk dat men vernielingen aanbrengt. We hebben als club al langer het vermoeden dat er 's avonds jeugd rondhangt gezien de rotzooi die zij achterlaten in de vorm van flesjes en blikjes", zegt bestuurslid Peter Vertogen tegen Heeze-Leende24.

De schade wordt geschat op ruim € 1.500,-. Neem bijvoorbeeld de ruiten. Deze zijn vanwege veiligheidsredenen van gelaagd glas en daarmee een stuk duurder. Vertogen gaat namens de voetbalclub aangifte van vernieling doen bij de politie.

Heb jij eventueel tips of weet jij wie de vernielingen veroorzaakt heeft, neem dan contact op met Peter Vertogen op telefoonnummer 06-53217991 of met de politie op telefoonnummer 0900-8844. Anoniem melden kan ook op telefoonnummer 0800-7000. Natuurlijk mogen de daders zich ook zelf melden voor deze maffe daad.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug