Luister
muziek
9 juli 2020 - 12:45
Deel dit artikel:

Zin in tennis?

HEEZE - Sinds de coronacrisis is het dagelijks leven voor iedereen veranderd. Kinderen bleven thuis van school en veel volwassenen werk(t)en vanuit huis. Wij als trainers van TV Heeze gunnen iedereen de kans om lekker in beweging te blijven. Op de tennisbaan is de 1,5 meter afstand prima na te leven. 

heeze-leende24
  / Redactie
Advertentie

Wij bieden niet-trainende leden, maar zeker ook iedereen van buitenaf een vrijblijvend pakket aan van vijf lessen. De volgende dagen en tijden zijn nog beschikbaar: Maandag, dinsdag en donderdag voor 16:00 Woensdag van 17:00 tot 19:00 Vrijdag van 18:00 tot 20:00 Kosten zijn € 42,- voor 5 lessen Dus, heb je zin om er even tussen uit de zijn tijdens een lange dag (thuis) werken? 

Of ben je als kind nog een dag vrij van school? Doe dan gezellig mee met onze tennislessen! Wil je graag mee doen stuur dan een mailtje naar info@idtennisacademy.com vermeldt daarbij jou naam, leeftijd en of je al tennis ervaring hebt dan nemen wij contact met je op wanneer je kan starten. Hopelijk tot snel. Sportieve groet, Han en Britt.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug