Luister
muziek
4 augustus 2020 - 07:30
Deel dit artikel:

Meiden voetbaldagen RKSV Heeze – DOSL

HEEZE-LEENDE - Als meisje altijd al willen voetballen of trap je graag een balletje dan is nu de kans om geheel vrijblijvend 1, 2 of zelfs 3 dagen mee te doen met de meiden voetbaldagen. Geheel kosteloos en zonder verplichtingen.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Vanuit RKSV Heeze en DOSL hebben we in de laatste vakantieweek op 17, 19 en 22 augustus een wisselend en leuk programma opgezet om kennis te maken met meidenvoetbal en onze voetballende meiden. Een programma voor meiden van 8 – 18 jaar.

Naast al onze jeugdspeelsters van RKSV Heeze en DOSL nodigen we hiervoor ook alle meiden van Heeze-Leende-Sterksel uit. Kom je van buiten onze gemeente ook dan ben je welkom hoor.

Je mag 1, 2 of zelfs 3 dagen geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen mee doen.

De meiden voetbaldagen zijn op:
Maandag 17 augustus: 18:30 – 20:00 sportpark De Groote Speel te Leende
- Woensdag 19 augustus: 18:30 – 20:00 sportpark Het Lambrek te Heeze
- Zaterdag 22 augustus: 10:00 – 12:00 Sportpark Het Lambrek te Heeze

De dagen worden begeleid door een aantal ervaren speelsters van onze vrouwenteams en trainers van onze clubs. Op zaterdag sluiten we af met een versnapering in de kantine na het voetballen. En voor de ouders goed om te weten op deze avonden en ochtend is de kantine geopend.

We stellen het op prijs als je je vooraf aanmeldt. Dat kan via de Email naar Meiden@rksvheeze.nl of jeugdcommissie@DOSL.nl. Mocht je meer informatie willen mail dan even naar één van beide email adressen.

Binnen onze gemeente hebben de voetbalverenigingen van RKSV Heeze en DOSL de handen in elkaar geslagen om het meiden- en vrouwenvoetbal op de kaart te gaan zeggen. Momenteel hebben we samen maar liefst 3 vrouwenteams en 4 meiden teams. Toch zijn we nog altijd op zoek naar nieuwe speelsters. Bezoek onze websites www.rksvheeze.nl en/of www.DOSL.nl. Informatie kan verder opgevraagd worden bij de meidencoördinatoren van beide verenigingen. Zie hiervoor de bovenvermelde email adressen

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug