muziek
8 oktober 2020 - 10:00
Deel dit artikel:

Hockey Heeze Dames spelen gelijk tegen DVS

HEEZE - Na een rare week, waarin de dames te horen kregen dat er geen publiek aanwezig meer mocht zijn tijdens wedstrijden, stonden zij op de zondagmiddag om kwart voor een weer klaar op eigen veld. De dames begonnen niet fel genoeg. In het eerste kwart kwam DVS op voorsprong door een tip-in. Hierdoor moesten de dames van Heeze extra hard aan de bak.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg

In het tweede kwart werkte Heeze hard en kon zichzelf belonen. Via een mooie actie van onze vedette Carlijn van Lierop werd er een strafcorner versierd. Door een variant kwam de bal bij Anouk Demes. Zij bracht de 1-1 op het bord.

Tijdens de rust werd er besproken hoe de drie punten in Heeze zouden blijven. Het derde kwart begonnen de dames van Heeze fel en geconcentreerd. Dit resulteerde in een fenomenale goal, wederom Anouk Demes, ditmaal met de backhand. Keeper gepasseerd, 2-1 voor Heeze. Het derde kwart goed uitgespeeld, nog een kwart te gaan.

Het vierde kwart werd onnodig spannend gemaakt door Heeze. Veel kansen werden niet benut, maar er werd goed verdedigd door de dames van Heeze. 10 minuten voor tijd werd er helaas gescoord door DVS. 2-2. Het werd nog spannend door de kansen van Heeze, maar het mocht niet baten. Er werd afgefloten en het was voorbij. De drie punten bleven uit en Heeze verliet het veld met 1 punt.

Volgende week spelen de dames vooralsnog uit in Gemert om kwart voor een. Houd onze socials in de gaten voor updates.