Luister
muziek
10 oktober 2020 - 17:30
Deel dit artikel:

Besmette spelers zorgen voor afgelastingen bij RKSV Heeze

HEEZE - Nadat vorig weekend de wedstrijd van het vaandelteam van RKSV Heeze al werd afgelast, zijn er dit weekend al drie wedstrijden die niet doorgaan. Reden is dat een aantal spelers van deze teams positief getest hebben op de coronatest. De wedstrijden van Heeze 1, Heeze 2 en Heeze 3 gaan niet door dit weekend door de afmelding van diverse spelers.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg
Advertentie

Heeze-Leende24 sprak voorzitter Paul Krieckaert over de stand van zaken bij de Heezer voetbalclub: ''Het klopt inderdaad dat er een aantal spelers positief getest zijn. We moeten natuurlijk een volledig elftal op de been brengen om een wedstrijd te kunnen spelen en dat gaat momenteel niet. Afgelopen donderdag heeft de selectie ook niet getraind. Onze kantine en kleedkamers zijn al twee weken dicht dus de besmetting hebben zij elders opgelopen. Ook is er geen publiek welkom langs de lijn om de teams aan te moedigen. We weten natuurlijk dat de jeugd elkaar graag wil opzoeken. Dat gebeurt buiten de club bij iemand thuis of in de horeca. Nu er steeds meer positieve besmettingen komen onder de jeugd, lijken zij de ernst ervan in te zien en in de gaten te krijgen hoe venijnig het virus is.''

Het is niet bekend hoe lang dit alles gaat duren. De afgelopen 24 uur is het aantal besmettingen in Nederland, in Brabant en ook in Heeze-Leende weer gestegen. De voorzitter gaat ervan uit dat de afgelaste wedstrijden ingehaald gaan worden afhankelijk van wat de KNVB gaat beslissen. 

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:
Advertentie



Ga terug