Luister
Live
9 november 2020 - 07:00
Deel dit artikel:

RKSV Sterksel is gestart met individuele jeugdtrainingen

STERKSEL - RKSV Sterksel is gestart met zogenaamde individuele trainingen onder leiding van Jack Nijs, een ervaren jeugdtrainer en ex betaald voetbalspeler. Hierin worden bij de training enkele spelers afzonderlijk door hem getraind. Dit gebeurd op specifiek door de trainers aangegeven verbeter- en leerpunten. De insteek hiervan is dat alle jeugdspelers van RKSV Sterksel hierbij aan bod komen voor deze unieke begeleiding. De ervaringen op deze specifieke, aanvullende trainingen zijn zeer positief ontvangen door de mentale, sportieve en extra aandacht die de spelers krijgen.

heeze-leende24 / Thijs Verleg

Daarnaast is voor de jeugd van RKSV Sterksel een sportief jeugd ontwikkelplan geschreven door Jack Nijs in samenwerking met de diverse jeugdtrainers. Dit plan draagt ervoor zorg dat de kwaliteit van de sportieve lesstof is geborgd en dat de oefenstof van de verschillende leeftijdsgroepen op elkaar is afgestemd. Voor de jeugdtrainers fungeert Jack Nijs als een klankbord waar ze bij terecht kunnen op technisch en tactisch gebied.

RKSV Sterksel bouwt aan de toekomst voor de jeugd door een zeer enthousiast groep jeugdtrainers welke op dit moment de trainingen verzorgen. Hierbij staat naast bovenstaande het plezier in het voetbal voorop. Natuurlijk kan iedereen aansluiten bij de trainingen van RKSV Sterksel. Hiervoor kun je contact opnemen met Mart Smolders op telefoonnummer 06-51580401 of per e-mail: smoldersmart@gmail.com.

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug