Luister
Live
6 januari 2021 - 12:56
Deel dit artikel:

Tennis in coronatijd

HEEZE – Nog altijd houdt de coronacrisis ons in zijn greep. Voor iedereen is het dagelijks leven flink veranderd. Meer dan ooit is het belangrijk om in beweging te blijven, zo blijf je fysiek maar ook mentaal fit. Tennis is als een van de weinige sporten nog steeds te beoefenen, de 1,5 meter is immers altijd te waarborgen.

heeze-leende24 / Thijs Verleg

Lijkt het jou leuk om lekker in beweging te blijven, binding te krijgen met de tennissport en contacten op te doen met andere tennissers? Vanaf 1 februari opent de inschrijving voor het nieuwe trainingsseizoen. 18 lessen in een groep met spelers van jouw niveau, voor zowel junioren als senioren. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen worden ingedeeld van maandag t/m vrijdag tussen 14:00 en 19:00 afhankelijk van de leeftijd en beschikbaarheden.

Senioren (18 jaar en ouder ) worden ingedeeld van maandag t/m donderdag tussen 19:00 en 22:00 uur, hierbij wordt rekening gehouden met jouw voorkeuren. In overleg zijn er ook mogelijkheden voor lessen overdag, handig voor als je er even tussenuit wilt tijdens jouw (thuis) werkdag. De trainingsperiode start op maandag 29 maart.

Iedereen kan lid worden bij TV Heeze. Voor de jeugd kost dat vijftig euro per jaar en zij kunnen dan het hele jaar onbeperkt terecht op de buitenbanen. Uiteraard zijn er ook meer trainigsmogelijkheden beschikbaar. Dus heb je zin om de komende zomerperiode een balletje te slaan en wil je meer informatie over de tennislessen? Stuur dan een mailtje naar info@idtennisacademy.com

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug