Luister
Live
6 februari 2021 - 07:00
Deel dit artikel:

Sporten in Coronatijd

HEEZE – Nog altijd houdt de coronacrisis ons in zijn greep. Voor iedereen is het dagelijks leven flink veranderd. Meer dan ooit is het belangrijk om in beweging te blijven, zo blijf je fysiek maar ook mentaal fit. Tennis is als een van de weinige sporten nog steeds te beoefenen, de 1,5 meter is immers altijd te waarborgen.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg

Lijkt het jou leuk om lekker in beweging te blijven, binding te krijgen met de tennissport en contacten op te doen met andere tennissers? De inschrijving voor het nieuwe seizoen is geopend! Op www.tvheeze.nl vind je het inschrijfformulier. Een trainingsseizoen heeft 18 lessen, keuze uit een groep van 4 of 8 spelers, de groepen worden ingedeeld op niveau voor zowel junioren als senioren. Kinderen vanaf 4 jaar kunnen worden ingedeeld van maandag t/m vrijdag tussen 14:00 en 19:00 afhankelijk van de leeftijd en beschikbaarheden. Senioren ( 18 jaar en ouder ) worden ingedeeld van maandag t/m donderdag tussen 19:00 en 22:00 uur, hierbij wordt rekening gehouden met jouw voorkeuren. In overleg zijn er ook mogelijkheden voor lessen overdag, handig voor als je er even tussenuit wilt tijdens jouw (thuis) werkdag. De trainingsperiode start op maandag 29 maart.

Dus heb je zin om de komende zomerperiode een balletje te slaan en wil je meer informatie over de tennislessen? Stuur dan een mailtje naar info@idtennisacademy.com

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug