Luister
Live
28 februari 2021 - 07:30
Deel dit artikel:

Heezenaar Menno Koch tekent voor 3,5 jaar bij CSKA Sofia

HEEZE - Oud Heezenaar Menno Koch (26) heeft onlangs een contract getekend van 3,5 jaar bij CSKA Sofia, de grootste voetbalclub van Bulgarije. CSKA Sofia heeft in het verleden al een flink aantal prijzen gewonnen. Zo werd de club al 31 keer landskampioen en won het 12 keer de beker. Ook internationaal doet de club aardig mee. Zo kwamen zij al uit in de Champions League en in de Europa League.

heeze-leende24 / Thijs Verleg

Koch begon bij RKSV Heeze waar hij op twaalfjarige leeftijd werd gescout voor PSV. Op zijn twintigste werd hij verhuurd aan NAC uit Breda waar hij helaas een kruisband blessure opgelopen heeft. Korte tijd terug bij PSV leverde hem een nieuwe uitdaging op. Hij werd verhuurd aan FC Utrecht om daarna weer terug te komen bij PSV om daarna voor vast naar NAC Breda te gaan waar de boomlange verdediger twee seizoenen speelde. De transfer naar KAS Eupen bracht Menno Koch meer stabiliteit en wedstrijdritme om nu bij CSKA Sofia weer een mooie stap omhoog te maken.

''Ik wil graag op het hoogste niveau blijven voetballen. Ik ben dan ook heel enthousiast om een deal te hebben getekend met de grootste club van Bulgarije! Ik kan niet wachten om mijn eerste wedstrijd in het rood te spelen en hopelijk binnenkort met de geweldige fans! ''

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug