Luister
Live
14 maart 2021 - 14:45
Deel dit artikel:

Nu ook recreatief junioren-voetbal bij RKSV Sterksel

STERKSEL - Na de lange complete lockdown zijn maart 2021 weer de eerste trainingen voor senioren gestart. Een sportief belangrijk moment en natuurlijk gebeurt alles binnen de huidige Corona regelgeving. De spelers en trainer Peter Treffers zijn enorm blij dat er weer gestart wordt al is dit helaas nog niet voor iedereen mogelijk. De oudere spelers zullen nog even geduld moeten hebben met groepstraining. De app groep van de selectie puilde in ieder geval uit van enthousiasme omdat er op dit vlak eindelijk weer licht is aan het einde van deze sportieve tunnel.

heeze-leende24
  / Thijs Verleg

Naast het hervatten van de senioren traingingen, is er dit seizoen ook een flinke groep nieuwe junioren gestart bij RKSV Sterksel. De groep van voetballers tussen de 14 en 19 jaar heeft een Sterkselse achtergrond en vindt het leuk om lekker recreatief met elkaar te voetballen uit sociaal en sportief oogpunt. RKSV Sterksel helpt deze jongeren door de accommodatie en ballen beschikbaar te stellen, maar ook professionele ondersteuning vanuit de technische staf. Hiermee is de basis van RKSV Sterksel na uitbreiding in de jeugd ook bij de senioren weer flink verbreed.

Ben je tussen de 14 en 19 jaar oud en lijkt het je leuk om iedere week met leeftijdsgenoten lekker recreatief te voetballen? Dan ben je op donderdagen om 18:30 uur van harte welkom op sportpark de Hemelrasten in Sterksel.

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug