Luister
Live
5 mei 2021 - 06:40
Deel dit artikel:

BC Heeze 15 mei op Veldjestour in Heeze en Leende

HEEZE-LEENDE - Kom jij kennismaken met basketbal? Op 15 mei aanstaande gaat BC Heeze langs een aantal veldjes in Heeze en Leende. De clinics zijn bedoeld voor kinderen vanaf vier jaar. Tijdens deze clinics leren zij dekinderen de basis van basketbal. 

heeze-leende24 / Thijs Verleg

Verdeeld over drie locaties geven vrijwilligers van de club op zaterdag 15 mei clinics aan kinderen vanaf 4 jaar. Ook oudere kinderen en zelfs volwassenen zijn welkom bij de kennismaking: basketbal is immers voor iedereen! Ben je op zoek naar een sport voor je kind? Vind je het zelf leuk kennis te maken met de snelste zaalsport ter wereld? Bekijk dan in het schema onderaan deze pagina waar de clinics gegeven worden.

Per locatie zijn een aantal leden van de club aanwezig die kinderen de eerste trucjes van de sport kunnen leren. De clinics zullen aan worden gepast op niveau, zodat kinderen die al ooit een balletje gegooid of gedribbeld hebben, ook goed worden uitgedaagd.

Met de Veldjestoer willen ze mensen op een vrijblijvende manier kennis laten maken met de sport. In plaats van hen te vragen naar de club toe te komen in de sporthal, brengen zij het spel naar de wijken waar de mensen wonen! Deelname aan de clinics is helemaal gratis!

Schema:
- 11.00 uur tot 12.00 uur Steenakker - Leende
- 13.00 uur tot 14.00 uur Deken de Bruijnplein - Heeze
- 14.30 uur tot 15.30 uur Gemini - Heeze

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug