Luister
Live
29 november 2021 - 15:30
Deel dit artikel:

Dames 1 Hockey Heeze op 2e plek de winterstop in

HEEZE - Op zondag 28 november stond de laatste veldwedstrijd van 2021 op het programma. Deze moest gespeeld worden tegen Boekel dames 1. Boekel staat 1 plaats boven de dames van Heeze dus dat beloofde een spannende wedstrijd te worden.

heeze-leende24 / Thijs Verleg

De voorbereiding was fel en fanatiek. Deze drie punten moesten en zouden in Heeze blijven.

Gedurende de wedstrijd waren er zowel acties voor Boekel als voor Heeze waarbij Heeze de overhand nam in de cirkel van Boekel. In het vierde en laatste kwart kwam vanuit de lange corner een harde bal van Carlijn in de cirkel waarbij Anouk de bal in goal kreeg. 1-0 voor Heeze.

Boekel kreeg nog een aantal goede acties waarbij de bal hard op de paal terecht kwam en Fleur alle ballen fantastisch keepte. Na wat mooie acties klonk het eindsignaal en hebben de dames van Heeze wederom 3 punten binnengesleept!

Heeze staat momenteel op nummer 2 in de ranglijst. We hebben nu een aantal weken vrij en gaan genieten van de feestdagen! Vanaf februari gaan wij weer knallen voor de tweede seizoenshelft en kunnen we hopelijk weer supporters verwachten aan de zijlijn.

Door blessures, ziek zijn en corona klachten heeft dames 1 geen enkele keer in zijn totaliteit op het veld gestaan. Wij willen onze invallers ontzettend bedanken en zien jullie graag weer in 2022 bij ons op het veld. Ook onze trouwe supporters willen wij bedanken voor alle support en gezelligheid langs de lijn. 

Download de gratis app van Heeze-Leende24 en mis niets → Apple | Android

Deel dit artikel:

Reageren

Ga terug